Grdović: “Ajde Plenki, prijatelju pusti nas da pivamo, ja čak nemam za alimentaciju…”

Pjevač Mladen Grdović (62) objavio je opširan status na svojoj Facebook stranici u kojem savjetuje Nacionalni stožer o novim mjerama i moli premijera Andreja Plenkovića (51) za nove ljetne gaže.

– Ajde Plenki prijatelju pusti nas da pivamo i sviramo mi nemamo za struju, vodu ja za alimentaciju ajde bar ovo lito – objavio je na Facebook storyju Mladen, a potom je opširnije opisao situaciju u kojoj se nalazi on sa svojim kolegama.

– Stručučni stožer! Zašto ste zabranili turističkim zajednicama da mi pijevači sa svojom ekipom, muzičari, tehničari, koji postavljaju razglas, bine itd. na otvorenom ne nastupamo to je Stožeru 15 obitelji što se tiče mojih 20 dogovorenih nastupa po gradovima, to znači oko 100 ljudi sa djecom (familije) – napisao je Mladen, prenose 24 sata.

U nastavku opisuje kako u Zadru po rivi šeće ‘čovik do čovika’. Noćne klubove bi zatvorio i uveo karantenu od devetog mjeseca, iako nam se čini da nije upoznat s tekućom godinom.

– Ako vi ne znate što još napravit ja bih vam preporučio od 01 09 2020 karantena 3 mjeseca u kući , zatvaranje granica i sve je riješeno –  savjetuje Mladen.

– Demokracija je i zato sam vam se obratio. U ime nas glazbenika! Pjevača, Tamburaša, Sastava ( grupa) Glumaca, statista itd pronađite neki put da možemo i mi hranit svoje Obitelji ima nas oko najmanje oko 150 tisuća – završio je Mladen pa se potpisao s pogrešnim prezimenom ‘Mladen Grdovič’.

Njegov status komentiran je nekoliko stotina puta. Na početku ga je većina podržala, ali onda su krenuli komentari vezani za gramatičke greške u tekstu.

– Krvare mi oĆi od Ćitanja. Slažem se sa svime napisanim, ali gramatika…jao jao! – napisao je jedan pratitelj.

– Tako i ja pišem poruke kad malo popijem, ne znam u čem je problem – podržava ga obožavatelj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...