Izvor blizak klubu: “Više od 90 posto je sigurno da će Mršića naslijediti njegov dojučerašnji pomoćnik, Zadranin Ivan Perinčić”

Kao što je poznato, Veljko Mršić više nije trener KK Zadar.

U klubu užurbano rade na dovođenju njegovog nasljednika, kao i novih pojačanja.

Iz izvora bliskom klubu, doznali smo, kako navodi naš sugovornik, više od 90 posto sigurno je kako će Mršića naslijediti njegov dojučerašnji pomoćnik, Zadranin Ivan Perinčić.

Navodi se kako su u igri još neka imena, ali kako je u ovom trenutku Perinčić, najizgledniji i najozbiljniji kandidat za klupu Zadra.

Sjednica Nadzornog odbora, koja je trebala biti danas, ipak se neće održati, već će ona uslijediti sutra ili najkasnije prekosutra, i to elektronskim putem.

Saznali smo kako bi Ivan Perinčić, prva opcija za zadarsku klupu, trebao odrediti svoje pomoćnike, kako bi, navodi izvor  “napravio dobru i radnu atmosferu, u kojoj bi se osjećao ugodno i korisno”.

Što se pojačanja tiče, još uvijek nema novih vijesti, iz kluba bi gotovo sigurno trebao otići Amerikanac Chinanu Onuaku, čija je cijena čak četiri puta veća od prošlogodišnje, dok je njegov sunarodnjak Justin Carter zatražio stanku, kako bi razmislio želi li i dalje nositi dres Zadra.

Situacija s kapetanom Dominikom Mavrom je i dalje neizvjesna, jer on i dalje ima nekoliko vrlo zanimljivih ponuda ostalih klubova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...