Lorena Mustać iz Privlake osvojila je dvostruku krunu na natjecanju Miss Universe Hrvatske!

Ora Antonia Ivanišević, 20-godišnjakinja iz Dubrovnika, nova je Miss Universe Hrvatske.

Prva pratilja je Lorena Mustać iz Privlake, a druga pratilja je Ozana Franović.

Titulu Miss simpatičnosti također je osvojila lijepa Privlačanka Lorena i to prema odluci samih finalistica.

Ocjenjivački sud činili su Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe Hrvatske, dr. Krešimir Gabrić iz klinike Svjetlost, Amra Peternel, članica Uprave GNK Dinamo, Rino Pavlov, direktor Nova Rent a Cara, dr. Vivian Jurković, vlasnica Vivian’s Estetic, Filip Dodić, direktor i vlasnik Zlatarne Dodić, Amal Mali, međunarodni ured ZŠEM-a, Ante Rimac, direktor KiK Tekstilien Hrvatska, Slovenija, Italija, Mađarska.

Lorena je završila preddiplomski studij Primijenjene ekologije u poljoprivredi na Sveučilištu u Zadru i studira na diplomskom Studiju genetike i oplemenjivanja životnija na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.

U slobodno vrijeme najviše voli biti sa svojom obitelji i prijateljima, čitati knjige, rolati se i šetati. Po završetku studija željela bi baviti se genetikom, tj. primjenom temeljnih bioloških znanosti u oplemenjivanju produktivnih i reproduktivnih svojstava u očuvanju ugroženih vrsta i pasmina životinja te jednoga dana otvoriti i svoju tvrtku u Hrvatskoj i sa iskustvom iz inozemstva prenijeti znanje iz područja animalne genetike.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...