Luka Modrić poslao jasnu poruku Anti Rebiću i svima u i oko reprezentacije

Ante Rebić našao se na udaru žestokih kritika nakon Eura 2020. Hrvatski je ofenzivac označen kao jedan od glavnih krivaca za poraz od Španjolske 5:3, a posebno je kritizirana njegova odluka da mijenja kopačke sedam minuta do poluvremena zbog čega je Hrvatska primila i jedan od golova.

Niz kritika je očito pogodio Rebića koji je na Instagramu žestoko opleo po kritičarima, ali i po izborniku Zlatku Daliću koji također snosi veliki dio krivice, no nije podnio ostavku.

‘Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’, činjenica je da smo zadnje 2-3 godine sranje (emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska’, napisao je Rebić, a ta objava, kao i njegov profil su ubrzo nestali.

Rebiću su u međuvremenu odgovorili svi prozvani njegovom objavom, a izbornik Zlatko Dalić se pravdao kako nisu svih 15 poraza koje su Vatreni doživjeli u njegovom mandatu neuspjeh i poručio Rebiću da je trebao ostati frajer.

‘Svatko ima pravo izjasniti se i reći što misli. Ja bih to ostavio cijeli život, ne bih to brisao za 20 minuta. Ostani frajer za cijeli život’, rekao je Dalić pa dodao da Rebiću neće zatvoriti vrata reprezentacije.

 

Nakon cijele drame s Rebićem oglasio se i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić koji je poslao snažnu poruku svima uključenima, ali i svim navijačima.

Modrić je na društvenim mrežama objavio zajedničku fotografiju Vatrenih na kojoj pozdravljaju navijače uz što je stavio i emoji hrvatske zastave, srca i sklopljene ruke i tako jasno pozvao na zajedništvo, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...