Na terenima Falkensteiner Borik, državno prvenstvo u tenisu – Zadrani u lovu na odličja

Teniski klub Borik i hotelski kompleks Falkensteiner Borik, ovog su tjedna domaćini seniorskog prvenstva Hrvatske.

Kvalifikacije su već započele, a glavni dio turnira na kojem će snage odmjeriti oni najbolji traje do nedjelje 11. srpnja.

Toni Dujmenović, direktor turnira, rekao nam kako se turnir igra na četiri terena, i da je organizacija na vrhunskom nivou, te dalje kaže:

“Sudjeluje 82 igračice i igrača, pobjednike očekuje bogata novčana nagrada, a glavni nam je sponzor HEP. Moram napomenuti kako se poštuju sve epidemiološke mjere. dozvoljeno je prisustvo najviše 50 gledatelja, uz strogu kontrolu zašitarske službe, a ulaz je slobodan”.

Dodaje kako je ovo druga godina za redom kako su domaćini turnira, a posebno mu je zadovoljstvo što će gledatelji moći vidjeti zadranku Angelu Marniku, te nastavlja:

“Angela je na 9.mjestu seniorske rang ljestvice u Hrvatskoj, i od nje očekujemo veliki iskorak, te se nadamo kako će ostvariti dobar rezultat pred svojom publikom, obitelji i prijateljima. Pozivam sve da nam se poštujući epidemiološke mjere pridruže”.

Na terenima Borika nastupit će i nekoliko talentiranih igrača, a predstavio ih je direktor Dujmenović:

“Kod tenisačica tu su hrvatske reprezentativke Billie Jean Cupu,Tena Lukas, 286. igračica svijeta, i prošlogodišnja pobjednica turnira Tara Wurth, najbolja juniorka Hrvatske. Kod tenisača prvo ime je prvi nositelj Božo Barun, a valja istaknuti i talentirane Denija Žmaka i Admira Kalendera”.

Finale i kod tenisača i tenisačica na rasporedu je u nedjelju u 10 sati, finale parova je od 13.30 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...