Na terenima Falkensteiner Borika završeno seniorsko prvenstvo Hrvatske u tenisu; “Imali smo priliku gledati kvalitetne mečeve”

Zadarski teniski klub Borik i hotelski resort Falkensteiner Borik bili su domaćini HEP seniorskom prvenstvu Hrvatske, te su ugostili brojne talentirane mlade nade hrvatskog tenisa. U muškoj konkurenciji slavio je Deni Žmak iz Ogulina, koji je u finalu bio bolji od prvog nositelja Bože Baruna iz TK Resnik sa 6-2, 6-3.

Kod djevojaka najbolja je bila braniteljica naslova Tara Wurth ( HTK Zagreb ), nadigravši u finalnom meču prvu nositeljicu turnira Tenu Lukas ( Kaštela ) sa 6-4, 6-1. U konkurenciji muških parova pobjedu su odnijeli Borna Devald i Admir Kalender ( obojica HTK Zagreb ), u završnici su slavili nad Zvonimirom Oreškovićem ( Mladost ) i Denijem Žmakom  6-1, 6-3.

Kod ženskih parova naslov su odnijele Klara Vukičević( Pomak ) i Tara Wurth, kombinacija Lea Jurković (Futur) i Noa Krznarić (Ponikve) nije imala nikakvih izgleda, bilo je 6-1, 6-3.

Direktor turnira Toni Dujmenović zadovoljan je organizacijom turnira.

-Ovih smo dana imali priliku gledati kvalitetne teniske mečeve, koji su na vrhunskom nivou. Zahvalio bi svim sponzorima, prije svega HEP-u, Hrvatskom teniskom savezu na podršci, Falkensteiner resortu Borik i generalnom direktoru Marinu Kirinu na suorganizaciji. Posebne zahvale upućujem svim igračima i igračicama, čestitam im na na zaista divnim mečevima i sjajnoj igri. Nadam se da su svi ostvarili svoje ambicije i rezultate, te vjerujem da ćemo i dogodine imati priliku organizirati ovaj turnir, rekao je Dujmenović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...