ODGOĐENI KONCERTI Ništa od Urbana, Amire Medunjanin i klape Cambi na Forumu; “Našli smo se u nezgodnom položaju”

Koncerti Urbana & 4, Marije Mirković i klape Cambi te Amire Medunjanin koji su se ovog tjedna, točnije od 14. do 16. srpnja trebali održati na Forumu, odgađaju se, a kako poručuju iz organizacije, nove termine će objaviti uskoro.

– S obzirom na očitovanje Stožera Grada Zadra o koncertima koji su se trebali održati od 14.-16. srpnja na Forumu u gradu Zadru iste odgađamo. Kako je mali period prilagodbe koji imamo od danas do dana koncerta i pošto je veliki broj ulaznica već kupljen, na žalost smo se našli u nezgodnom položaju te smo morali izabrati jedinu opciju koja nam se čini u ovoj situaciji najmanje štetna za publiku. Od prvog dana prodaje, putem naših telefona i maila dobivali smo veliki broj upita da li na koncert mogu doći osobe koje nisu cijepljene, te znamo da je veliki broj njih i kupio ulaznice. Koncerti su se trebali održati na otvorenom, u kontroliranim uvjetima, s poštivanjem razmaka između stolica (sjedeći koncerti), te su na istima mogli sudjelovati svi građani i to: osobe s COVID potvrdama ili osobe bez COVID potvrda uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

S obzirom na promjenu situacije danas smo primorani otkazati sva tri koncerta u našoj organizaciji i to: 14. srpanj – Damir Urban & 4, 15. srpanj – Marija Mirković i CAMBI i 16. srpanj – Amira Medunjanin. Ovim putem se ispričavamo na eventualne neugodnosti prouzročene odgodom. Nove termine koncerata ćemo uskoro objaviti, po dogovoru koji se očekuje između izvođača, HGU-a, Ministarstva kulture, Stožera i organizatora. Ukoliko ćete biti spriječeni doći na novi datum, ulaznicu ćete moći vratiti na mjestu gdje ste je i kupili, a novac će Vam u potpunosti biti vraćen.

Ovim putem zahvaljujemo na besprijekornoj suradnji TZ Grada Zadra, svim suradnicima i svim zadarskim medijima, poručuju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...