Ovaj vikend Fun park Biograd slavi rođendan uz koncert Klape Intrade, natjecanja, veliki vatromet, paradu maskota…

Fun park Biograd slavi svoj peti rođendan i to uz raskošan program. Naime Mega rođendanski party trajat će dva dana i biti će pun bogatog zabavnog sadržaja.

Mega rođendanskom partiju pridružiti će se svi veseli likovi koji su vas zabavljali tokom sezone. Uz svemirske junake, kauboje, Indijance, pirate, dinosaure, mađioničara, maskotu Funny i ekipu parka budite dio najveće rođendanske zabave na ovom prostorima! Na sam rođendan parka pripremili su i veselu paradu, gdje će im se pridružiti i limeni orkestar Pirovac!

Uz sve to čekaju vas brojna natjecanja sa zanimljivim poklonima, iznenađenja i bogata tombola! Atrakcije će raditi punom parom, a parkom će od popodnevnih sati paralelno s njima teći program sa maskotama, plesom, tombolom, popularnim pjenjakom i natjecanjima na kojima mogu sudjelovati svi uzrasti.

A još kad uz ovakvo obilje zabave dodamo vatrometni šlag svjetskih majstora piromuzičkih vatrometa Mirnovec pirotehnike, budite uvjereni da vas čeka rođendanski provod za pamćenje!

Bogati Program počinje već od subote, pa se pripremite na maraton dobre zabave:

31.07.2021. SUBOTA

16.00  Svečano otvorenje Parka

17.00 Funny iznenađenja

18.00 Mađioničar Aryan

18.30 Pjena party

19.00 Natjecanje u biku

19.30 Natjecanje u obaranju ruke

20.00 Šetnja maskota

21.00 Tombola

22.00 Koncert Klape Intrade-

Ulazncie po cijeni od 100 kn možete kupiti u sustavu  Entrio hr.  i 100 kn rezervacija stola (rezervacije se primaju uz kupljene ulaznice)

Ulaz u prostor za koncert uz covid potvrdu ili antigenski test (testiranje se vrši od 19-21 h na ulazu parka, uz nadoplatu od 50 kuna)

23.30  Vatromet by Mirnovec

*Napomena: Svi posjetitelji sa dnevnim ulaznicama mogu ući na koncert uz EU covid potvrdu ili antigenski test)

01.08.2021. NEDJELJA

 16.00  Svečano otvorenje Parka

17.00 Funny iznenađenja

18.00 Mađioničar Aryan

18.30 Pjena party

19.00 Natjecanje u biku

19.30 Natjecanje u obaranju ruke

20.00 Parada maskota uz limenu glazbu Pirovac

21.00 Tombola

22.00 Vatromet by Mirnovec

Od 20.00-22.00 sata besplatan ulaz u Park, a vožnje se naplaćuju posebno.

U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. U restoranu Fat Pirate Cave svatko će naći nešto za sebe od roštilja, hamburgera, pizza, sladoleda, kolača i nezaobilaznih torta kao i širok izbor pića, a na terasi Terraca bar s najboljim pogledom na park uživajte u  brojnim koktelima i osvježavajućim pićima. Tu su još i Sweet Corner Indian Bar, gdje se uz raznovrsna pića možete  zasladiti sa palačinkama, šećernom vunom, slushy-em i raznim grickalicama, a kako biste brzinom svjetlosti utažili žeđ i osvježili se uz sladolede,  sokove i ostale napitke samo je dovoljno sletjeti u Space bar.

Ovakav bogati zabavni program zasigurno će potaknuti mnoge da se zapute u najveći centar zabave u regiji. Savjetujemo samo da okupite pravu ekipu za feštu i brojna natjecanja, a tko zna možda uz dobar provod se odvezete kući sa glavnom nagradom na tomboli. Za ljubitelje vatrometa ovo će biti i odlična prilika da vide vatrometne čarolije naših majstora paljenja neba „Pirotehnike Mirnovec“. Pripremite se na pravi rođendanski maraton u vrhuncu ljeta, zaboravite na brige i napunite baterije sa pravom zabavnom energijom!

Radno vrijeme

Cijene ulaznica potražite na sljedećem linku.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...