Predstava namijenjena Zadru i prijateljima Zadra; “A di smo sad, moja Stoše” za kraj 27. Zadarskog kazališnog ljeta

U ponedjeljak, 2. kolovoza završava 27. Zadarsko kazališno ljeto s predstavom HNK Zadar, A di smo sad, moja Stoše prema tekstu Živka Nižića i u režiji Zorana Mužića.  Početak predstave je u 21:30 sati u lapidariju Narodnog muzeja Zadar.

Predstava “A di smo sad, moja Stoše” bavi se sentimentom, memorijom, obitelji, ljubavlju i poviješću Zadra. Namijenjena Zadru i prijateljima Zadra. Nadam se potaknuti pozitivne emocije, pletući pletenicu između jedne obitelji i Zadra gdje se podrazumijeva da se to odnosi na bilo koju obitelj. Tako nastaje, neraskidiva, isprepletena, čvrsta veza između obitelji i grada.  Sva tri lika su arhetipska, oni su vječni. Zoran Mužić, redatelj.

Igraju: Jasna Ančić,  Davor Jureško i Žana Bumber.

Scenografiju potpisuje John Čolak, kostimografiju Marija Šarić Ban, a glazbu Ivan Ivić. Glumci u video projekciji u predstavi su Venci Jurin, Mimi Zadarski i Žana Bumber.

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar i na sustavu Croatia Tickets.

Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna. Na vrijeme osigurajte svoje mjesto u gledalištu jer je broj mjesta ograničen.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...