Pupić Bakrač o nesreći šefa krima: “Je li Bore Mršić počeo piti u šest ili je bio pijan cijelu noć? Treba ga suspendirati odmah!”

Marko Pupić Bakrač, gradski i županijski vijećnik danas je ispred zgrade PU zadarske održao konferenciju na temu jučerašnje prometne nesreće u Bibinjama koju je s 1,37 promila alkohola u krvi prouzročio Bore Mršić, načelnik krim policije.

Pupić Bakrač je osudio i komentar načelnika PU zadarske, Antona Dražine koji ne vidi razloga za Mršićevu smjenu.

-Ovo nije konferencija protiv policije i policajaca već za odvajanje žita od kukolja. Pravi policajac nikada ne bi ušao pijan u auto, osim ako to nije baja koji misli da je policajac. Kasniji razvoj događaja pokazuje da iza njega stoji načelnik Dražina koji to minorizira i kaže da nije počinio krimen. To su ti Dražinini kadrovi na mjestu načelnika kriminalističke policije, Zrinko Perica koji je počinio pronevjeru i ovaj koji vozi pijan. Osim toga, ako je bio pijan u 7 sati ujutro, znači li to da je počeo piti u šest, ili da je bio pijan cijelu noć, upitao se Pupić Bakrač koji je govorio i o snimci na kojoj je Mršić navodno snimljen s prijateljima na zabavi, pitajući se pripada li automobil nekome od njih, kao i o zajedničkom ručku s dožupanom Šimom Vickovićem u Sukošanu, netom prije njegovog uhićenja zbog prijetnji Božidaru Longinu.

Kako je rekao, u zadarskoj policiji kažnjeni su službenici koji su sklonili snimku vožnje Josipa Ćelića kroz Briševo 200 na sat.

-Pitam se je li on zvao njih ili načelnika Dražinu? Je li Dražina odgovarao za to ili njegovi ljudi? Pravi policajci se srame ovakvih kolega, a Dražina staje iza njih. Sve to treba rasvijetliti, a Boru Mršića treba suspendirati odmah, rekao je Pupić Bakrač.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...