Radeta poručio Erliću: “Izađi iz svoje nebitnosti i pokušaj iz Zagreba zaustaviti antikampanju protiv Zadra i Zadrana”

U svom nedavnom priopćenju, predsjednik GO HDZ-a Šime Erlić poručio je kako je SDP nekad bila ozbiljna stranka s integritetom, no odluka da Marka Vučetića postave na čelo koalicije donijela im povijesno najmanji broj mandata u Gradskom vijeću. Svega četiri.

Prvi čovjek zadarskog SDP-a Daniel Radeta danas mu je odgovorio poručivši da sa svoje visoke pozicije nije učinio baš ništa kako bi se zaustavila antikampanja protiv Zadra.

Reakciju prenosimo u cijelosti:

Umjesto da se po političkoj vertikali bori za interese Zadra, proziva nakaradne Odluke Nacionalnog stožera i Vlade HR koji nam od samog početka pandemije rade sistemsku antikampanju, jedan apsolutno benigan i nebitan tip kada je u pitanju lokalna zadarska politika, iz zagrebačkih kancelarija piše priopćenja i drži moralne predike o izbornom legitimitetu, rezultatu i proziva za izborni inženjering iste one koji su svoje povjerenje dobili od naših sugrađana.

O nikad lošijim rezultatima SDP-a u Zadru progovorio je čovjek koji je uspio za kratko vrijeme, koliko je načelu Gradske organizacije HDZ-a, nakon 30 godina odvesti HDZ u oporbu, ostvarivši najgori rezultat za tu stranku od svega 9 mandata i na tome mu hvala.

O izbornom inženjeringu govori Šime Erlić koji je u državi tajnik Vlade koja se godinama održava upravo zahvaljujući krajnje nemoralnom izbornom inženjeringu. Svjedoci smo što se ovih dana događa u Zagrebu i ne možemo vjerovati da Erlić ima obraza prozvati nas za bilo kakve protuzakonite, nelegitimne i nemoralne radnje.

Šime, izađi iz svoje nebitnosti i pokušaj istim ovim žarom zaustaviti antikampanju protiv Zadra i Zadrana. Tvoje plakanje za većinom u Gradskom vijeću trenutno nikom nije bitno, pa čak ni tvojim partijskim drugovima koji su mi jučer rekli kako bi te više voljeli vidjeti na glazbenim večerima u Sv. Donatu nego u Zagrebu kad već nikakvog utjecaja gore nemaš.

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zadar,

Daniel Radeta

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...