Rodila najpoznatija Bibinjka internetskih bespuća; Paula Sikirić u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet donijela curicu neobičnog imena

Najpoznatija Bibinjka na društvenim mrežama, žena – majka – kraljica, koju online prati više fanova nego zbrojeno sve pjevače i estradne umjetnike koji potječu iz ovog malog dalmatinskog mjesta, prošli je četvrtak na svijet donijela prekrasnu curicu.

Porod se odvio u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u jutarnjim satima, a presretna majka nije čekala ni trenutka da se svijetu pohvali djevojčicom neobičnog imena.

Naime, prva prinova u obitelji 25-godišnje Paule dobila je ime Arta Lia.

Pauli su odmah počeli stizati komentari i čestitke, kako od “običnih” smrtnika, tako i od kolega i kolegica s estrade. Pa su se tako nanizale čestitke od Ivana Šarića, Maje Šuput, Zsa Zse, Marka Kutlića, Davora Gerbusa, ali i mnogih drugih.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti a sretnoj majci i njenoj prinovi želimo sve najbolje!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...