Skinula se naša Natali Dizdar! Samo u toplesu podiže ionako prevelike temperature

Naša pjevačica poput ostalih kolega glazbenika, dočekala je da krene sa svirkama. Ljeto joj je ispunjeno brojim nastupima, a vrijeme između obaveza krati u moru. Fanove je odlučila počastiti fotografijom na kojoj pozira u toplesu.

Zadarska pjevačica, koja se prošle godine zbog ljubavi preselila u London, trenutno uživa na Jadranskoj obali u kupanju. Natali Dizdar spas od paklenskih vrućina potražila je u moru gdje je pozirala rukama prekrivši grudi. Fotografija je zaradila zanimljive komentare.

Neki su joj poručili: ‘Okreni se!’ ili ‘Ruke gore’. Inače, samozatajna pjevačica skinula je apsolutno sve sa sebe za omot svog albuma 2017. godine. Senzualnim fotografijama opremila je svoj uradak ‘Iluzije’.

‘Trebalo mi je jedno dva mjeseca da se uhodam u sistem i način na koji sve funkcionira. Osim toga, Britanija je u dugotrajnom lockdownu, tako da vjerujem da bi sve to brže išlo da postoji mogućnost normalne komunikacije i susreta s ljudima’, ispričala je u travnju na temu preseljenja u britansku metropolu, piše Tportal.

Pogledajte konačno i fotografiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...