SLUŽBENO Drežnjak popisao za Zadar: “Nadam se da će navijači kluba iduće sezone imati razloga biti sretni”

Novi igrač Zadra je 23-godišnji Dario Drežnjak! Talentirani 204 cm visoki krilni centar stiže u Zadar iz svog matičnog kluba Široki za koga je i prošle sezone nastupao.

U ABA 2 ligi mladi Drežnjak odigrao je odličnu sezonu, u 13 odigranih utakmicu u prosjeku je bilježio 17 poena i 7 skokova. Vjernost Zadru je potpisao na 4 godine.

“Dolazak u Zadar je veliki korak naprijed u mojoj karijeri, a oduvijek sam kao igrač bio ambiciozan i smatram da je Zadar izvrstan klub za moj daljnji razvoj. Smatram da sam još mlad i da imam još dosta prostora za napredak. Iskustvo iz Aba 2 lige mi puno znači, Aba liga je puno veća razina, ali uz pravi pristup mislim da mogu pomoći Zadru. Očekujem jednu uzbudljivu sezonu Aba liga nikad nije bila jača i bit će ovo veliki izazov za sve nas, jedva čekam prve utakmice. Nakon mlađih kategorija i pet sezona u Širokom mislim da sam se isprofilirao na poziciji četvorke i lake petice. Naravno na raspolaganju sam treneru da ispoštujem sve njegove zamisli, osobno se najbolje osjećam u ulozi četvorke gdje pokušavam raširiti reket, ali i napadati dubinu zavisi tko me brani. Ja mogu obećati da ću na svakom treningu i utakmici dati sto posto i nadam se da će navijači Zadra iduće sezone imati razloga biti sretni,” rekao je novi član Zadra, Dario Drežnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...