“Sve mi to izgleda kao mali Santiago Bernabeu”; Na novom igralištu u Galovcu igra se malonogometni turnir sela i kvartova “Molendini 2021.”

Na prekrasnom obnovljenom vanjskom igralištu u Galovcu u tijeku je malonogometni turnir sela i kvartova “Molendini 2021”. U tijeku su utakmice osmine finala, a već su poznati neki putnici u četvrtfinale. Nastavak su izborile Lišane Ostrovičke koje su izbacile momčad Suhovara, Debeljak je bio bolji od Pridrage, Škabrnja od Medviđe, dok je Smiljevac u dramatičnoj utakmici slavio protiv Bibinja.

Večeras se u preostalim utakmicama osmine finala u 20 sati sastaju Paljuv – Bili Brig, u 21 sat igraju Galovac – Ćaća se vraća, dok se u 22 sata sastaju Poljica i Plovanija. Svoj susret osmine finala sutra u 22 sata će odigrati Tinj i Zemunik. Polufinalne utakmice na rasporedu su u petak 16. srpnja u 21.30 i 22.30 sati, dok je finale u subotu u 21.30 sati. Svoj dio turnira igraju i juniori, sutra u polufinalu u 21 sat snage će odmjeriti Drage i Uganda Benkovac, dok je u finalu već  od prije Biograd koji je nadigrao Galovac.

Utakmica za treće mjesto kod juniora igra se u srijedu  14. srpnja, finale je sutradan. Jedan od organizatora turnira Bože Dokoza oduševljen je atmosferom.

-Prekrasan ambijent, a tribine su uvijek pune. Postavljena je nova tartan podloga, nove tribine za stotinjak gledatelja tako da je užitak igrati, sve mi to izgleda ka mali Santiago Bernabeu- našalio se Dokoza .

-Momčadi su igrale fair play, nije bilo nikakvih incidenata. Imamo šank postavljen pored igrališta, hrane također ne nedostaje, tako da pozivam sve ljubitelje malog nogometa da posjete ovaj po meni vrlo kvalitetan malonogometni turnir, završio je Bože Dokoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...