Sve zbog utakmice: Mick Jagger napustio karantenu i sada mu prijeti kazna od 90 tisuća kuna

Frontmen Rolling Stonesa, legendarni Mick Jagger odlučio je prekršiti sva pravila lockdowna, nakon što je iz Francuske stigao u Englesku, a sve kako bi uživo pratio polufinale Engleske protiv Danske.

Legendarni glazbenik, 77-godišnji Mick Jagger stigao je letom iz Francuske u London u utorak, i zbog toga je trebao punih deset dana provesti u karanteni. No, zvijezda je odlučila igrati po svojim pravilima, pa je samo 24 sata nakon dolaska u London otišao na stadion Wembley i pridružio se masi od 60 tisuća najvećih nogometnih navijača kako bi uživo gledao utakmicu u kojoj je Engleska osigurala svoje mjesto u finalu.

Zbog kršenja pravila oko Covida-19 u Engleskoj, Micku Jaggeru sada prijeti kazna od 90 tisuća kuna, no on se time niti najmanje ne zamara.

Kako je otkrio izvor blizak glazbeniku, Jagger je već ranije imao u planu doći u London kako bi završio novi album Rolling Stonesa, no nikako nije želio propustiti uživo sa stadiona pratiti toliko važnu i povijesnu utakmicu za englesku nogometnu reprezentaciju, unatoč saznanju da bi zbog toga mogao ugroziti tisuće ljudi.

‘Mick je veliki nogometni fan i želio je biti na Wembleyju. Testirao se na Covid prije testa, ali i kada je sletio u London, a sve je ponovio i nakon utakmice, stoga smatra da nije bio neodgovoran.’

Fotografi su snimili Micka Jaggera kada je stigao sa crnom zaštitnom maskom na licu na Wembley, gdje se potom uputio prema VIP dijelu, javlja Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...