Tražite posao u inozemstvu? Jobs&Spirit poziva medicinske sestre i tehničare na sajam 20. i 21.8.2021. u Zadru!

Jobs & Spirit posreduje već 5 godina medicinsko osoblje u renomirane i velike bolnice u Njemačkoj. Bolnice se nalaze u Münchenu, Frankfurtu, Kaiserslauternu, Lindau i drugim gradovima. Poslodavcu nudimo odgovarajuće posloprimce, a kandidatima odgovarajućeg poslodavca. Nudimo sveobuhvatnu uslugu izravno ili preko naših partnera u Njemačkoj. Naše su usluge za kandidate potpuno besplatne.

Svi kandidati koji su nakon 2013 godine u Hrvatskoj završili obrazovanje mogu dobiti direktnu priznavanje diplome u Njemačkoj, čim polože B2 razinu njemačkog jezika.

DOĐITE NA NAŠ SAJAM U KOLOVOZU!

Bolnica “Westpfalz-Klinikum” – među 20 najboljih bolnica u Njemačkoj – dolazi k nama na sajam u naš ured u Zadru (Borik)

Adresa na kojoj će se sajam održavati: Ksavera Šandora Đalskog 5

Datum: 20.08. i 21.08. po dogovoru

Medicinske sestre i tehničari nam se mogu javiti na: 091/466-4624 ili putem e-maila: info@jobsandspirit.com

Možete se uključiti u Facebook grupu, pratiti novosti putem Facebook stranice ili ih zapratiti na Instagramu te Linkedinu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...