U školskoj dvorani Novalja održana prva radionica Univerzale škole sportova RK Pag

U sklopu projekta Novalja4Kids, ovu subotu u Školskoj dvorani Novalja  predstavljena je Univerzala sportska škola Rukometnog kluba Pag. U programu je sudjelovalo preko 30 djece.

Uz stručno vodstvo trenerica rukometa Maide Arslanagić i Nikoline Prtorić djeca su uz igru naučili ponešto o rukometu i okušali se u igri.

U sklopu programa goste je pozdravio gradonačelnik Grada Novalje, Ivan Dabo (Đono), članica RK Pag i voditeljica projekta Novalja4Kids Maida Arslanagić i predsjednik Rukometnog kluba Pag, Jure Orlić.

Kao gosti iznenađenja i podrške Rukometnom klubu Pag okupljene su iznenadili; velikan hrvatskog rukometa, Abas Arslanagić nekadašnji rukometni vratar, trener, profesor tjelesne kulture i športski novinar, Hrvoje Horvat bivši hrvatski rukometaš te trenutni trener Hrvatske rukometne reprezentacije i Blaženko Lacković hrvatski rukometaš član Hrvatske rukometne reprezentacije.

Zadovoljni smo odzivom djece, te izuzetno ponosni što rukomet i dalje živi na otoku Pagu, te nas ujedinjuje kroz sport i zdrav način življenja. Ovo je samo jedan mali dio programa kojeg smo pripremili kroz našu udrugu. Cilj je postignut i grizemo dalje. Očekujemo još veći odziv na sljedećoj radionici Univerzalne škole sportova Rukometnog kluba Pag gdje ćemo  se uz rukomet predstaviti i odbojku koju će voditi Toni Galić bivši odbojkaški trener juniorske i kadetske reprezentacije Hrvatske, te team manager Seniorske reprezentacije Hrvatske, naglasio je predsjednik Rukometnog kluba Pag Jure Orlić.

Prijave za radionicu koja će se održati 25. kolovoza 2021. godine u školskoj sportskoj dvorani Pag su otvorene i možete se prijaviti već danas putem online forme na ovoj poveznici.

Naglašavamo da je broj polaznika limitiran s obzirom na veličinu dvorane i broj trenera.

Na kraju zahvaljujemo se svim sponzorima; Gradu Novalji, Gradu Pagu, TZ Grada Novalje, TZ Grada Paga i Komunalnom društvu Pag d.o.o. na pomoći oko organizacije radionice, navode organizotori.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...