Zadranin Andrej Gaćina u Tokiju: “Šteta što neće biti gledatelja, ali važno je da hrvatska delegacija diše kao jedna velika obitelj”

Na Olimpijskim igrama u Tokiju, Zadrani će imati predstavnika u stolnom tenisu, nadarenog Andreja Gaćinu kojeg smo nazvali da prokomentira svoje izglede na turniru.

“Spreman sam i jedva čekam da olimpijski turnir krene, svi se zezamo. ozračje je opušteno i nadam se pobjedi već u prvom kolu u kojem igram protiv Togoanca Kokoua Dodji Fannyja, on mi nebi trebao predstavljati problem. U drugom kolu me čeka Francuz Emmanuel Lebesson, tu su nam šanse podjednake, teško iskušenje imat ću u trećem kolu protiv prvog nositelja, Kineza Zhendong Fana”.

Za Gaćinu će ovo biti četvrte olimpijske igre i jedan je od iskusnijih hrvatskih sportaša, prve su mu bile 2008., u Pekingu, a najbolji rezultat Andrej je ostvario u Londonu 2012., kada je ispao u osmine finala.

U 22 sata po japanskom, a u 13 sati po hrvatskom vremenu, na rasporedu je svečano otvaranje Olimpijskih igara u Tokiju, ove godine, na žalost, bez gledatelja na stadionu.

Mimohod nacija nacija će se ipak održati, i duh olimpizma uz veliki napor otići će u svaki kutak svijeta, Gaćina je ponosan što će biti na mimohodu.

“Šteta što neće biti gledatelja, ali važno je da hrvatska delegacija diše kao jedna velika obitelj. Što se mjera protiv koronavirusa tiče, tu su Japanci dosta strogi, nosimo maske, i pridržavamo se svih epidemioloških mjera, nema nekih posebnih druženja”, završio je Andrej Gaćina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...