10 destinacija koje su razočarale turiste; Dok im na Hvaru smetaju cijene, Vir ih odbija zbog neprivlačne novogradnje

Internetom kruže razno-razne recenzije Hrvatske kao destinacije za odmor.

Portal Punkufer donosi popis gradova koji su najviše razočarali turiste.

Split

Turistima se sviđa njegova arhitektura, no tvrde kako je nemoguće u njoj uživati zbog velikih gužvi. Također, žale se na neljubazne ugostitelje te hirovitu vožnju gradskog autobusa.

Hvar

“Lijepi otok na kojem ljudi nisu najljubazniji, a plaže pune ježeva i oštrih stijena”, najčešći je komentar stranih turista. Domaći posjetitelji se, pak, žale na visoke cijene hrane, pića i apartmana.

Dubrovnik

Turisti najviše tom gradu zamjeraju velike gužve zbog kojih se “putovanje svodi na čekanje u redu”. Također, smeta im što je za sve što vrijedi vidjeti potrebna vožnja brodom.

Opatija

Turistima najviše smeta što su tu cijene previsoke, što Opatija ima neprivlačne betonske plaže te što ima premalo zabavnih sadržaja i dobrih klubova.

Ploče

“Sivi blokovi zgrada koji se protežu uz obalu sagrađeni kako bi potaknuli masovni turizam… Spavaonice bez duše za punjenje bankovnog računa koje se mogu svidjeti samo onima koji za malo traže smještaj najbliži plaži”, komentari su turista.

Rijeka

“Industrijski gradovi znaju biti dinamični i puni zanimljivih lokacija, ali Rijeka nije takva”, ističu turisti te su ovaj grad uvrstili na popis precijenjenih mjesta.

Makarska

“Stiskanje između Francuza koji puše jednu za drugom cigaretu i glasnih Rusa nije idealan način opuštanja”, napisala je blogerica Andrea iz Australije. Naime, turistima smetaju velike gužve na plažama.

Zagreb

“Najbolje kod Zagreba je autocesta za more”, napisala je novinarka Anne Haeming za njemački Spiegel Online i navela kako Zagrebu nedostaje zabave.

Susak

“Umjesto pješčanog raja dočekalo nas je plitko more koja ne nudi nikakvo osvježenje”, jedna je od kritika koje su turisti napisali. Također, požalili su se i na manjak sadržaja na otoku.

Vir

“Moja supruga kaže da Vir nema dušu”, istaknuo je razočarani domaći turist. Posjetiteljima još smeta što Vir ima neprivlačnu novogradnju te se žale zbog općenitog ugođaja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...