Bomba iz UFC-a: “Stipe Miočić prihvatio borbu s Jonom Jonesom, spreman je za obračun”

Prije više od godinu dana Jon Jones je prešao iz poluteške UFC kategorije u tešku, najavivši kako želi pojas koji trenutno, od ožujka ove godine i pobjede nad Stipom Miočićem, drži Francis Ngannou.

Dugogodišnji vladar poluteške kategorije svoj debi u teškoj još uvijek čeka, a nije isključeno da se to dogodi protiv – Miočića.

Naime, kako je pojasnio predsjednik UFC-a Dana White, ta mogućnost uopće nije nerealna, donosi dnevnik.hr.

“Kada bude spreman boriti se, biti ćemo spremni i mi. On neko vrijeme priča o borbi u teškoj kategoriji. Međutim, što se teške kategorije tiče, sada idemo u Houston gdje će se boriti Derrick Lewis i Ciryl Gane. Tko pobijedi u toj borbi, dobit će priliku protiv Francisa Ngannoua. Nakon toga, Jon Jones može se boriti s pobjednikom te borbe ili protiv Stipe Miočića. Stipe je prihvatio tu borbu protiv Jonesa i spreman je za taj obračun”, otkrio je White.

Kako stvari stoje, Jones se u 2021. neće boriti, ali prema projekcijama Whitea i njegovih suradnika, mogla bi se početkom 2022. godine dogoditi borba protiv Miočića.

U međuvremenu, onaj tko bude bolji, Lewis ili Gane, odmjerio bi snage protiv Ngannoua te bi u drugoj polovici 2022. godine snage odmjerili bolji iz meča Miočić – Jones protiv najboljeg u tom trokutu Ngannou – Lewis – Gane.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...