Britanski touroperator povećava kapacitete za Hrvatsku do listopada

Britanski touroperator Jet2holidays i Jet2.com zbog potražnje je najavio povećanje kapaciteta prema Splitu i Dubrovniku, čime se turisti s britanskog tržišta mogu očekivati i u rujnu i listopadu, izvijestili su u ponedjeljak iz Hrvatke turističke zajednice (HTZ).

Napominjući kako je Jet2holidays i Jet2.com vodeći britanski turoperator, direktorica HTZ-ovog predstavništva u Londonu Darija Reić ističe da povećanje kapaciteta veseli.

Kako se navodi u priopćenju, sezona letenja iz Manchestera prema Splitu produžena je do 7. listopada, iz Birminghama i Londona do kraja listopada, a letovi te paket aranžmani za Split dostupni su i iz Leedsa.

I za Dubrovnik je taj touroperator najavio dodatne letove odnosno produženje sezone letova iz Manchestera i Londona do kraja listopada, a osim toga prema Dubrovniku su dostupni i letovi iz Birminghama, Edinburga, Leedsa i Newcastlea.

“Trenutno je u Hrvatskoj oko 16 tisuća britanskih turista, a većina ih je upravo u odredištima Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Sigurni smo da će proširenje kapaciteta ovog britanskog touroperatora pridonijeti ukupnim turističkim rezultatima i Hrvatsku učiniti još dostupnijom i atraktivnijom za turiste iz Velike Britanije”, komentirao je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

I izvršni direktor Jet2.com i Jet2holidays Steve Heapy očekuje u nastavku godine izvrsnu potražnju za Splitom i Dubrovnikom. “Kao destinacije na našoj zelenoj listi, Split i Dubrovnik nastavljaju privlačiti brojne ljubitelje putovanja, a mi nastojimo brzo reagirati kako bi kupcima omogućili kvalitetan izbor i fleksibilnost. S obzirom na odličnu prodaju tijekom ljeta, očekujemo nastavak izvrsne potražnje za Splitom i Dubrovnikom u nastavku ove godine”, poručio je Heapy.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...