Crnogorac pao pa priznao da je dilao za Zadranina? Našli su im preko tri kilograma droge, novac, vagu…

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 13. kolovoza 2021. ispitalo državljanina Republike Hrvatske (1985.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

– Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 36-godišnjak neutvrđenog dana od nepoznate osobe s područja Republike Crne Gore, protivno čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe u cilju daljnje prodaje na ilegalnom narko tržištu, nabavio 1298,8 grama droge heroin i 1796,7 grama droge marihuane. Za skrivanje, čuvanje i preprodaju navedene droge na području grada Zadra je angažirao državljanina Crne Gore koji je 21. srpnja 2021., u stanu u Zadru, u kojem je neprijavljeno boravio, držao 1287,4 grama droge heroin upakirane u dva omota od prozirne PVC folije, kao i 1796,7 grama droge marihuane upakirane u četiri PVC vrećice, te digitalnu vagu za precizno mjerenje, kao i novčani iznos od 7.400,00 kuna za koji se osnovano sumnja da je pribavljen od prodaje droge.
Osnovano se sumnja da je državljanin Crne Gore u dogovoru sa 36-godišnjim hrvatskim državljaninom u drugom stanu, u kojem je također neprijavljeno boravio, držao 11,4 grama droge heroin upakirane u jednu prozirnu PVC vrećicu, piše

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Državljaninu Crne Gore je, zbog navedenog kaznenog djela, istražni zatvor određen 21. srpnja 2021.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...