DROGA U AUTU Policija kod dilera (53) iz okolice Zadra pronašla speed i marihuanu

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 2. kolovoza 2021., nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljana zbog počinjenog kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

U optužnici se okrivljenom 53-godišnjaku stavlja na teret da je 15. lipnja 2021. u jednom mjestu pored Zadra, protivno odredbi čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, u cilju daljnje preprodaje i stjecanja nepripadne materijalne koristi, u svom osobnom automobilu držao 99,49 grama droge amfetamin pakirane u dvije vakumirane PVC vrećice i ukupno 147,17 grama droge marihuane pakirane u tri vakumirane PVC vrećice, a te se droge nalaze na Popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...