Grdović u suzama: “U bevandi sam najviše fula. Sve sam izgubio zbog nje”

Shrvan emocijama Mladen Grdović otvorio je dušu i  za IN Magazin otkrio da se nalazi u najtežem razdoblju u životu.

Progovorio o svojoj ovisnosti i priznao da je zbog bevande izgubio sve – suprugu Branku, prijatelje i ponos.

Kroz suze je ipak poručio da će se boriti i pokušati vratiti svoj život u normalu.

”Izgubio sam sve što volim i svoju ženu Branku, sve sam izgubio, eto. Neka to bude pouka drugima da moraš zbilja biti dobar. Svi su bili prema meni fer, a ja sam najmanje držao…umjesto da držiš do svoje familije, a ne sve u bevandi, je i tako?”, pita se Mladen.

U čemu misli da je najviše pogriješio?

”U bevandi. To mogu i pred svijetom reći. I onaj najgori čovjek neka se toga ostavi. Tu sam fula, totalno”, iskreno priznaje.

Što mu je supruga Brankica rekla na to?

”Što će reći! Jadna je patila i brat i familija i svi. Svima bi reka da se ostave toga đubretara, eto”, poručuje Mladen.

Što je pjevač poduzeo po tom pitanju, da se ostavi toga. Vidi li neki izlaz?

”Jako teško, ali ću nastojati. Pokušat ću, napravit ću sve. Nema doktora, doktor je u glavi. Toliko lijepih pjesama sam napravio, toliko svijeta prošao, a ja sam kriv za sve”, govori Mladen.

Koliko mu je žao zbog svega? Sve je izgubio zbog bevande!

”Puno. Puno. Ni me briga za novac. Puno sam izgubio i puno prijatelja, vidiš kako je otišao i Rajko Dujmić i puno mojih prijatelja, sve zbog takvih razloga. Izgubio sam ponos, izgubio sam ono što su me mater i ćaća odgojili, sve sam izgubio”, govori Mladen.

Ali nije kasno, Mladen se stigne ostaviti bevande i sve to vratiti, i Brankicu isto. Što bi njoj poručio?

”A nemam što Brankici, ona više ne reagira na mene, ima pravo, dajem joj ponos. Dajem joj ponos i svakoj ženi koja može takvu budalu držati, a dobar čovjek”, govori Mladen iskreno za kojeg smo sigurni da će se izvući i da će sve biti OK.

Samo to mora dogovoriti sa sobom i krenuti novim putem.

”Želim to, ali to treba izdržati, nema doktora, to je samo stvar u tebi, znaš Davore, mi se znamo 30 godina”, govori.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...