IGRAČI KK ZADRA SE VRATILI TRENINZIMA Klub im je ovog puta uspio naći smještaj, Bursać: “Desilo se to što se desilo, klub nije ništa kriv”

Svi igrači KK Zadar vratili su se redovnim treninzima, jutros u deset sati. Nakon sedam dana pauze iz Srbije su se vratili i pripreme nastavili Aleksandar Bursać i Uroš Luković,  te su se stavili na raspolaganje treneru Ivanu Perinčiću.

Klub im je ovog puta uspio pronaći smještaj, za razliku od prije tjedan dana, kad zbog kako kažu u klubu, velikog broja turista u našem gradu, nisu bili u mogućnosti igračima sa strane osigurati odgovarajući smještaj.

Bursać kao i svi ostali igrači Zadra, vježbaju u pomoćnoj dvorani ŠC Višnjik, jer je velika dvorana Krešimir Ćosić zauzeta skorašnjim početkom Prvenstva Europe za odbojkašice, koje kreće za tri dana. 205 centimetara visoki, 26-godišnji krilni centar Zadra, ne krije zadovoljstvo što se vratio treninzima.

-Proteklih tjedan dan radio sam u Novom Sadu u dvorani SPENS, prema programu koji nam je zadao naš kondicijski trener Mario Mandir, sretan sam što sam ponovno ovdje i idemo svi skupa u nove radne pobjede. Desilo se to što se desilo, ništa strašno, dešava se, klub nije ništa kriv, jednostavno nisu očekivali ovakvu navalu turista. Sad je sve u najboljem redu, Luković i ja smo smješteni u hotelu Zadar, u blizini autobusnog kolodvora, koliko sam vidio to je lijep hotel i obojica imamo svoju sobu, rekao je Bursać i odjurio na trening.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...