NA FORUMU Poznati novi termini koncerata Urbana&4 i Amire Medunjanin, umjesto klape Cambi Mia Dimšić

Koncerti Urbana&4, Cambi i Amire Medunjanin koji su se trebali održati na zadarskom Forumu sredinom srpnja, održat će se u novim terminima.

Urbana&4 nastupit će u subotu 7. kolovoza, dok će se koncert Amire Medunjanin održati u ponedjeljak 9.kolovoza, oba sa početkom u 21.30 sati. Kupljene ulaznice vrijede za nove termine, dok se povrat novca vrsi putem Eventima za one koji ne mogu doći na novi termin. Koncert Cambija je otkazan, no u nedjelju 8.kolovoza na Forumu će, s početkom u 21 sat zapjevati Mia Dimšić kojoj će se kao gošća pridružiti ex Frajla Marija Mirković.

Koncerti će se održati, sukladno propisanim mjerama bez obveze predočenja EU digitalne COVID potvrde, ali uz isključivo sjedeća mjesta i obvezu predočenja ulaznice te pridržavanje mjera propisanih posebnim Preporukama HZJZ-a.

U slučaju novih mjera koje mogu propisati Nacionalni stožer i HZJZ organizator se u dogovoru sa izvođačem mora pridržavati važećih mjera.

Požurite po svoje ulaznice kako je broj istih iznimno ograničen provođenjem epidemioloških mjera, poručuju organizatori.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...