Mještani Raštana Gornjih večerom za sve vatrogasce zahvalili na satima nadljudske borbe s vatrenom stihijom

Nakon što su se jučer nadljuskim snagama satima borili protiv vatrene stihije, koja je u nekoliko navrata čak zaprijetila i kućama, vatrogasce je sinoć u Raštanima Gornjim dočekalo nesvakidašnje iznenađenje.

Naime, kako javlja Facebook stranica “Vatrogasci – Oni su naši Heroji”, mještani ovog ravnokotarskog mjesta na poseban su način zahvalili vatrogascima.

Nakon nekoliko sati intenzivne borbe s vatrenom buktinjom, po okončanju iste i stavljanja požara pod nazor, mještani su odlučili vatrogasce počastiti.

Tako su im kod tamošnjeg igrališta odlučili pripremiti večeru i okrijepu, koja im je više nego bila potrebna.

Bravo! I za vatrogasne snage koje su cijelu subotu popodne gasili ovaj požar u Raštanima, ali i dakako – za mještane koji su na izniman način iskazali svoje zadovoljstvo i zahvalnost.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...