Mladić je 41-godišnjaka prvo tupim predmetom izudarao po glavi, a onda ga je izbo i ostavio da iskrvari u moru

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je 16. kolovoza 2021. donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1996.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva iz čl. 110. Kaznenog zakona.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 24-godišnjak 14. kolovoza 2021. oko 1,00 sat u noći, na plaži u mjestu Seline, nakon kraće verbalne prepirke s hrvatskim državljaninom (1980.) najprije započeo fizički sukob s njim, a potom mu, s ciljem da ga usmrti, u plićaku zadao tupotvrdim predmetom više udaraca po glavi, kao i metalnim preklopnim nožem u predjelu leđa ubodnu reznu ranu. Oštećenik je zadobio tešku tjelesnu ozljedu i ubodno-reznu ozljedu te je preminuo zbog iskrvarenja, a njegovo je tijelo ostalo u moru i otplutalo te je pronađeno oko 6,00 sati na udaljenosti od oko 600 do 700 metara od obale”, izvijestio je DORH.

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru predložilo je određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika te je sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja istovrsnog kaznenog djela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...