Na 5. Memorijalno-humanitarnom turniru “Antonio Jurjević” rekordan broj momčadi; “Radimo dobru stvar, a Zadrani su nam snaga da guramo dalje”

Nakon Zadarske košarkaške ljetne lige, na terenima ŠC Višnjik od sutra nastupaju i igrači malog nogometa. Naime, kreće peti po redu Memorijalno-humanitarni turnir ” Antonio Jurjević “, na kojem će ove godine nastupiti rekordan broj momčadi, čak 131 ekipa u tri kategorije. U kategoriji seniora snage će odmjeriti 92 ekipe, dok će u veteranskom dijelu turnira nastupiti 22 momčadi,  najmlađi sudionici turnira prijavili  su čak 17 ekipa. Turnir sutra od 19 sati na terenu A otvaraju Humanitarna udruga “Antonio Jurjević” i MNK Drakmar Sali, dok u isto vrijeme na terenu B svoj susret počinju MNK Puntamika i MNK Yuma.

Jedan od organizatora ovog humanitarnog turnira Frane Volpi je dodao : “Prije pet godina se skupila ekipa sa Bulevara, tako je krenuo ovaj turnir, kako bi odali počast našem prijatelju Antoniju. Vidjeli smo nakon prve godine, pošto je turnir humanitarnog karaktera, da možemo i pomoći nekome, nastavljamo dalje u tom smjeru. Drago nam je da Grad Zadar i Zadarska županija, kao i sami građani Zadra podržavaju ovaj turnir, da vide kako radimo dobru stvar, oni su nam ujedno i neka snaga da guramo dalje – završio je Volpi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...