Najbolji igrači Zadarske ljetne lige sigurni u pobjedu, ali i oprezni u najavama; Evo tko je večeras na rasporedu

Večeras su na rasporedu polufinalni ogledi Zadarske ljetne košarkaške lige koji se igraju na vanjskom terenu ŠC Višnjik. Najprije će od 20 sati snage odmjeriti prošlogodišnji finalist Talvi putovanja Jadera i Smiljevac, trener Talvija, ujedno i najbolji igrač Marko Atelj, uvjeren je u pobjedu.

-Očekujem brzu i atraktivnu košarku, nadam se da će presuditi naše iskustvo, ako zatvorimo Lovru Kovačevića i Doda Kolgjeraja , tada mislim da ćemo slaviti. Naš Pankracije Barać  neće igrati, sjedit će na klupi, on je u svojoj glavi  zamislio da je nespreman  i neće igra ako nije barem na 70 do 80 posto svojih mogućnosti.

Najbolji igrač Smiljevca Toni Vidaić oprezan je u najavama.

-Bit će izjednačena utakmica, oni su dobra momčad, odlučivat će skok u napadu, ako im to zatvorimo, kao i napadačku tranziciju, tada je prednost na našoj strani.

U 22 sata svoju utakmicu počinju Voštarnica i Kampo Kaštelo, trener Voštarnice Šime Buterin najavljuje iscrpljujuću borbu.

-Bit će to jako teška, tvrda utakmica, Kampo Kaštelo  je stvarno nezgodan. Imaju moćnu vanjsku liniju i spretne centre. Moramo biti koncentrirani i ne srljati, dobro odgovoriti na njihovu agresivnost. Međutim, mi smo spremni , nemam što više za reći, osim da idemo po finale.

Igrač Kampo Kaštela Mario Pešut smatra da favorita nema.

-Pošto su obje momčadi mlade, tempo će biti na visokoj razini, tko se tu najbolje snađe i bude donosio prave odluke ,taj će biti u prednosti, puni smo samopouzdanja i ne bojimo se nikoga.

Dodajmo ovomu, kako će se sutra u 20.30 sati odigrati revijalna utakmica između mladića rođenih 2006. godine i mlađih, te natjecanje u tricama za sve dobne kategorije. Utakmica za treće mjesto ovosezonskog izdanja Zadarske ljetne košarkaške lige, na rasporedu je u nedjelju od 20 sati, dok finalna utakmica počinje istog dana u 22 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...