Nastavlja se natjecanje u Zadarskoj ljetnoj ligi, voditelj Sfinga Stafforda uoči derbija: “Očekujem tvrdu utakmicu”

Večerašnjim utakmicama na vanjskom igralištu ŠC Višnjik se nastavlja natjecanje u košarkaškoj Zadarskoj ljetnoj ligi. Na rasporedu su prve dvije utakmice četvrtfinala, u 20 sati najprije će snage odmjeriti momčadi Voštarnice i Bilog Briga, nakon njih u 22 sata sastat će se u reprizi prošlogodišnjeg finala Sfinga Staffordi i Talvi putovanja Jadera.

Sutra se u preostale dvije utakmice sastaju Sukošan – Kampo Kaštelo, te Bazen – Smiljevac. Pred večerašnji derbi sa Talvijem, voditelj Sfinga Stafforda Luka Klarić kaže:

-Očekujem tvrdu utakmicu, Talvi je borbena momčad, ali mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo. U odnosu na prošlogodišnje finale nama ne igra Paulo Ivanov, a njima ne znam da li igra Pankracije Barać, bivši igrač Zadra.

Marko Atelj iz Talvi putovanja Jadera, dodao je: Barać bi trebao igrati, ali ne znamo kolike su njegove stvarne mogućnosti. Dat ćemo sve od sebe da napokon pobijedimo Stafforde i nadam se fer, poštenoj borbi, i korektnoj utakmici, u kojoj nema izrazitog favorita.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...