Prvi balkanski food YouTube kanal “Gastro tražilica” posjetio i nahvalio restorane “Kaleta” na Viru i “Mad Duck” u Ninu

Prvi balkanski food kanal, koji svoja gastro putovanja i istraživanja novih mjesta za fino pojesti objavljuje već dugi niz godina na YouTube kanalu “Gastro Tražilica“, ponovno je u našim krajevima

Nakon što je prošle godine posjetio zadarski Švabos Soul Food, ove godine pozabavio se okolnim mjestima naše županije i njihovom ponudom.

Na Viru je posjetio restoran fast-food “Kaleta”. Evo kako ga je opisao.

Kaleta Vir autentična je gastro destinacija za sve gurmane i ljubitelje dobrog roštilja koji se nalazi na otoku Viru, nedaleko Zadra. U svojoj ponudi imaju leskovački roštilj (kojeg priprema leskovački majstor roštilja) pa tako možete usred Dalmacije uživati u balkanskom punjenom ćevapu, pikantnim uštipcima i odličnom izboru roštilja te mesnim platama. Osim toga na meniju imaju izvrsne burgere sa domaćim pecivom i odležavanim mesom koje pripremaju sami, a ljubitelji morskih specijaliteta moći će uživati u finoj pripremljenoj ribi i morskim plodovima, piše na svom YouTube kanalu.

U Ninu je, kao što smo već rekli, posjetio “Mad Duck”, koji ga je oduševio pizzom s piletinom te njihovim burgerom.

Druga naša destinacija za koju smo se odlučili na našem ljetovanju na otoku Viru bio je restoran/fast food Mad Duck Burger & Pizza Bar u gradu Ninu. Šarmantno malo mjesto nedaleko Zadra, koje je poznato i po solani, u samoj staroj jezgri ima odličnu ponudu pizza i burgera. U Mad Ducku iliti ludoj (pobješnjeloj) patki probali smo njihovu varijantu BBQ chicken pizze po uzoru na one američke i Surfers burger s junećeom pljeskavicom i gamberima tj. kozicama. Kako smo se proveli i kakva je bila hrana pogledajte u novoj ljetnoj epizodi Gastro tražilice, napisao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...