SLAVLJE DO KASNO U NOĆ Kampo Kaštelo pobjednik Zadarske ljetne lige, Vidov: “Svi su odigrali luđački”

Sinoćnjom finalnom utakmicom između Kampo Kaštela i Smiljevca,  završeno  je ovogodišnje izdanje Zadarske ljetne košarkaške lige. Pred krcatim tribinama vanjskog igrališta ŠC Višnjik slavio je Kampo Kaštelo rezultatom 62-57. Za MVP igrača cijelog turnira proglašen je igrač Kampo Kaštela Vito Barbaroša. U utakmici za treće mjesto Voštarnica je bila bolja od prošlogodišnjeg finalista Talvi putovanja Jadera uvjerljivim rezultatom 85-61.  Do kasno u noć trajalo je slavlje u pobjedničkim redovima Kampo Kaštela, njihov igrač Donat Vidov bio je presretan .

-Ovo je velika stvar za nas, nikad do sada nismo osvojili Ljetnu ligu, presretni smo, u momčadi je spoj starije generacije koja je izgubila finale 2010, godine i ovih novih momaka. Napokon smo osvojili ovaj po meni izuzetno jaki turnir, utakmicu je odlučila naša velika želja, na kraju malo i sreća. Ne znam koga bi posebno istaknuo, svi su odigrali luđački i zabijali ključne poene, naš najiskusniji igrač Mario Pešut odradio je jedan prodor nekoliko minuta prije kraja, Toni Šonja koji se vratio iz Švedske, koji je igrao u tom finalu protiv Bokanjca prije jedanaest godina, zabio je dva slobodna bacanja, praktički za pobjedu, za pet razlike. Tu je i naš odlični Vito Barbaroša koji je MVP cijelog turnira, koji ubacuje 30 poena u prosjeku. Cijela momčad će uskoro ovaj uspjeh dodatno proslaviti odlaskom na večeru u konobu Rafaelo, završio je ushićeni Donat Vidov.

Kod poraženih momaka iz Smiljevca, njihov igrač Toni Vidaić i pored poraza je ponosan.

-35 minuta smo kontrolirali utakmicu, onda smo ušli u nekakvu glupost, gdje smo promašili  nesretno nekoliko  otvorenih zicera, ujedno smo primili i dvije, tri trice, poslije nismo uspjeli uhvatiti priključak i to je bio kraj. Malo nam je žao, ali već sutra ćemo biti ponosni na ovaj uspjeh, pozdravljam sve navijače Smiljevca i vraćamo se  još jači dogodine, završio je Vidaić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...