Smrti 22-godišnjakinje prethodilo je konzumiranje droge u društvu trojice muškaraca i jedne ženske osobe

Policijski službenici Policijske uprave zadarske  dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe dobi od 46, 44 i 35 godina te ženskom osobom u dobi od 46 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Omogućavanje trošenja droga“.

Naime, njih se sumnjiči  da su se, u petak, 06. kolovoza u večernjim satima, prema unaprijed stvorenom dogovoru, zajedno sastali u kući 44-godišnjeg vlasnika na području Murvice Donje, gdje su, iako svjesni posljedica koje izaziva, zajedno konzumirali drogu, što je kod 22-godišnjakinje prouzročilo smrt.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene su osobe predane pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Podsjetimo, jučer u 00.55 sati policija je zaprimila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje, preminula ženska osoba u dobi od 22 godine. Odmah po saznanju, na mjesto događaja izišli su tim Hitne medicinske pomoći, policijski službenici, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt.

Prema nalogu zamjenika ŽDO tijelo ženske osobe prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku, gdje je danas provedena obdukcija kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, dok je laboratorijskim pretragama tjelesnih tekućina pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...