Sonik Puntamika zahvalila na pozivnici za ABA 2 ligu, Jošić: “Ne želimo ići u dodatne troškove, u ovom trenutku to za nas nije objektivno”

Na službenu adresu KK Sonik Puntamika početkom tjedna je došao službeni poziv za sudjelovanjem u ABA ligi 2, regionalna liga je prepoznala odlične rezultate i povijesno peto mjesto u Prvenstvu Hrvatske. Predsjednik kluba Mirko Jošić rekao nam je da su se zahvalili na pozivu i odlučili odustati od igranja u  ABA ligi 2, te nastaviti igrati samo u domaćem prvenstvu.

-Cilj nam je u Hrvatskom prvenstvu afirmirati što mlađe igrače, da napravimo što bolji rezultat, koji se nadamo ostvariti i ove godine. Za ABA 2 ligu trebamo imati puno jači roster, ne želimo ići u neke dodatne troškove, u ovom trenutku to je za nas nije objektivno. Prozivka prve momčadi je zakazana za 9. kolovoza u 10 sati ujutro u dvorani Jazine, a trenera Stipu Kuliša, koji je sa reprezentacijom do 16 godina i vraća se do 21. kolovoza, mijenjat će Roko Jurlina, a od ove godine jedan od pomoćnih trenera bit će i Jakov Vladović. Prve pripremne utakmice odigrat ćemo nakon 28. kolovoza. Danas ćemo saznati kad počinje HT Premijer liga i u kojem formatu će se igrati, završio je Jošić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...