UZ COVID POTVRDE Večeras završava peti Memorijalno-humanitarni turnir “Antonio Jurjević”, Ploča i Varoš finalisti

Na terenu ŠC Višnjik danas završava peti po redu Memorijalno-humanitarni turnir  “Antonio Jurjević”, na kojem je ove godine nastupio rekordan broj od čak 131 momčadi u tri kategorije. U finalnoj utakmici u 20.30 sati sastat će se MNK Ploča Zadar – MNK Varoš Zadar, prije njih u 19.30 sati igrat će u susretu za treće mjesto MNK Idassa Nadin Vina Vinketa- MNK Kontrol biro.

Jedan od organizatora ovog humanitarnog turnira, Frane Volpi sretan je što je sve proteklo u najboljem redu.

-Gledatelji će moći prisustvovati utakmicama, ali samo uz predočenje Covid potvrde. I više smo nego zadovoljni, gledali smo odličan mali nogomet posljednjih dvanaest dana. Od četiri momčadi koje su ušle u završnicu, mišljenja sam da je malo iznenađenje MNK Ploča koja je izbacila i Tin i Kontrol biro. Suđenje na svim utakmicama je bilo vrlo korektno, posebnu zahvalu upućujem svim arbitrima koji su na ovom turniru bili isključivo volonteri, uostalom, na samim utakmicama i nije bilo nekakve pretjerane agresivnosti niti nervoze kod igrača, zadovoljan je Volpi.

Turnir ” Antonio Jurjević” ujedno je i humanitarnog karaktera.

– Od kotizacije za seniore i veterane koja je iznosila 400 kuna, kao i od prodaje hrane i pića, bit će uplaćen novac najpotrebitijoj djeci Zadarske županije, ponosan je Frane Volpi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...