VIDEO Fekalije se više puta dnevno izlijevaju uz makadamski put na Ugljanu unatoč prijavi inspektoratu

“U vremenu velike suše, nadam se da ste svjesni kako životinje (zečevi, fazani, mufloni, veprovi i sl.) traže vlagu koju pronalaze u ovim otpadnim vodama i na taj način je moguće proširenje zaraze među životinjama i ljudima!!!!

Još jednom molim ozbiljno postupanje, sankcioniranje te trajno zaustavljanje uništavanja eko sustava te podzemnih voda”, kaže nam zabrinuti čitatelj koji je sve prijavio Državnom inspektoratu, no čini se, uzalud.

“Nastavno na moju prijavu od 8. srpnja 2021. godine, te očitovanje Državnog inspektorata od dana 16. srpnja 2021. godine o provedenom nadzoru, šaljem Vam video zapis mojih navoda od 8. srpnja 2021. godine obzirom da se situacija nije promijenila na bolje – dapače izlijevanje fekalija na navedenom području vrši se nebrojeno puta dnevno. Radi se o bijelom putu K.O Ugljan koje započinje između čest. zem 2061 i 2180/2 te se nastavlja do čest. zem 2456/1! Napominjem kako se fekalije izlijevaju dužinom cijelog navedenog puta”, rekao nam je čitatelj i kao dokaz dostavio dva video zapisa koja donosimo u nastavku.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...