Zdravka i Darko Tomičić pobjednici fotonatječaja Romantičnog tjedna! Sljedeće ljeto provest će romantičan vikend za dvoje u kraljevskom gradu Ninu

Posjetitelji destinacije Nin, bili su pozvani otkriti romantična iznenađenja i sudjelovati u foto natječaju. Glavna nagrada je Romantični vikend za 2 osobe u kraljevskom gradu Ninu u 2022.

Na foto natječaj prijavili su se brojne romantične duše, a žiri je imao težak zadatak. Od prijavljenih odabrani su sljedeći:

1. mjesto Darko i Zdravka Tomičić

Par Tomičić jako se potrudio, poslali su osam fotografija i dodatno donijeli listove palmi kako bi napravili dodatni ugođaj fotografije. Vlastitim rukama na pješčanoj plaži oblikovali su srce. Na jednoj od fotografija napisali su: Nin u srcu. Dostavljeno 8 fotografija.

Osvojena nagrada Romantični vikend za 2 osobe u kraljevskom gradu Ninu u 2022. daruje Turistička zajednica grada Nina.

 

2. mjesto Laura Šoštarić

Fotografija je jako zanimljiva, sunčeva zraka kao svjetlosni snop dodiruje dijete, ta zraka istovremeno spaja i razdvaja zaljubljene roditelje Lauru i njezinog odabranika. Na drugoj fotografiji je silueta u sunčevom zalasku. Dostavljene 2 fotografije.

Osvojena nagrada: Večera za 2 osobe daruje Gostionica Burela Nin

 

3. mjesto Valerija Knežević

Večernja romantična razglednica sa šetnice i romantičnog luka kod crkve sv. Nikole. Dostavljena 1 fotografija.

Osvojena nagrada: Ručak za 2 osobe daruje Restoran Perin dvor Nin

 

4. mjesto Suzana Dolanjski

Fotografiju romantičnog para Dolanjski uljepšao je njihov sin koji ih često u trenucima romantike na ostavlja same. Dostavljena 1 fotografija.

Osvojena nagrada: Romantičan doručak za 2 osobe daruje Gostionica Burela Nin

 

5. mjesto Jasminka Barić

Fotografija je snimljena u sunčevom zalasku. Dama u bijelom fotografirala se pokraj romantičnog bicikla i kočije. Dostavljeno 5 fotografija.

Osvojena nagrada: Teranino daruje Nona tradicional store Nin

 

6.mjesto Vesna i Guenther Chalupa

Par Chalupa dostavio je 3 fotografije na kojima se pojedinačno nalaze on i dama u romantičnoj kočiji kao razglednica sa ljetovanja.

Osvojena nagrada: Ženska romantična torba daruje T.O. Amor Nin

 

7. mjesto Marija Petrović

Princeza u ninskoj bajci. Dostavljene dvije fotografije.

Osvojena nagrada: 2 sladoled kupa daruje Slastičarnica Grgur Nin

 

Sretni dobitnici su telefonski i e-mailom obaviješteni o osvojenim nagradama, a donatorima su uručene zahvalnice za dobročinstvo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...