Život si je oduzeo šef prodaje u Auto Hrvatska Zadar, na optuženičkoj klupi bio je zbog “afere leasing”

Kako neslužbeno doznajemo, u obiteljskoj kući u Bilišanima život si prekjučer hladnim oružjem oduzeo Dejan Pupovac (rođen 1976. godine), šef prodaje u Auto Hrvatska Zadar.

Javnost je upoznala njegovo ime kada se 2009. godine našao na popisu pomagača Ante Kurtovića optuženog zbog niza podvala pri prodaji automobila, brodova, stanova i zemljišta u kojima je stotine Zadrana prevario za milijunske iznose.

2015. godine Pupovac i još četvorica iz “afere leasing” oslobođeni su optužbe zbog kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, no u jesen 2020. Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Zadru te predmet vratio na ponovno suđenje pred izmijenjenim vijećem.

U međuvremenu, Kurtoviću je potvrđena bezuvjetna zatvorska kazna u trajanju od 4 godine i 10 mjeseci.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...