ANKETA Što građani očekuju od KK Zadra u novoj sezoni?; “Čistu nulu, raspast ćemo se do Nove godine”

Nova sezona za košarkaše Zadra počinje 18.rujna kada će u 1. kolu HT Premijer lige, u dvorani Krešimir Ćosić ugostiti momčad Zaboka. 25. rujna u Višnjik u 1. kolu ABA lige stiže jedan od favorita regionalnog natjecanja, beogradski Partizan. Napravili smo malu anketu među navijačima Zadra koji imaju neka svoja očekivanja od nove sezone.

Ante Perić

– Samo se nadam da već do prosinca nećemo promijeniti dva do tri nova trenera, kao i da nećemo dovesti još tri, četiri nova stranca. Očekivanja od nove sezone su mi nikakva, čista nula. Raspast ćemo se do Nove godine, jer nema novaca.

Petar Kraljev

– Nadam se da ćemo biti bolji nego prošle sezone, ali teško, ne vjerujem. Ma mogu oni i biti prvi, ako bude novaca u ovoj sezoni. Osobno bi volio znati gdje su ti novci iz KK Zadra završili.

Damir Perica

– Očekujem da se igrači trude, rade i mislim da će onda doći i rezultati i dobre igre. U domaćem prvenstvu vjerujem da ćemo opet biti prvaci, u ABA ligi mislim da ćemo se boriti za ostanak, ali treba dati sve od sebe da napokon i u toj ligi krenemo prema gornjim pozicijama. Treneru Ivanu Perinčiću svakako treba dati podršku.

Paulo Kević

– Iskreno, očekujem jednu dobru sezonu u prvenstvu Hrvatske, da ponovimo odlične lanjske rezultate. U ABA ligi mišljenja sam da će biti lošiji, ali se nadam da će i u toj ligi dati sve od sebe, tako da se ipak nadam najboljem.

Stipe Cvitanović

– Naravno da očekujem rezultate kao i prošle sezone, ova nova igračka pojačanja još nisam vidio, kad ih pogledam uživo, znat ću točno kakvi su. Izgubili smo od Oostendea jer oni su ipak jači od nas. U ABA ligi za dobar rezultat treba imati novac, ne možemo se nositi ni sa Zvezdom, ni sa Partizanom i ne možemo im parirati. Za našu HT Premijer ligu nam i ne treba novac, jer su i ostali klubovi u financijskim problemima.

Elvis Dodaj

– Volio bi da ponovimo rezultate iz prošle godine jer Zadar je grad košarke i uvijek će imati navijačku podršku. Smatram da bi KK Zadar trebao dati priliku Viti Barbaroši, najboljem igraču Ljetne lige, jako je dobar momak i odličan košarkaš. Ne treba nam toliko igrača sa strane, kad imamo puno i naših mladih igrača koji zaslužuju priliku. Znam da je bez novaca jako teško, ali želim da se napokon borimo za gornje pozicije u ABA ligi, dosta je više borbe za ostanak. Ne treba gubiti vjeru, treba uporno raditi i rezultati će sigurno doći.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...