Antena vas vodi na Zadar Street Food Festival, dijelimo 12 kupona

Nakon super uspješnog prvog Zadar Street Food Festivala i toliko pozitivnih vibracija, koje su iznenadile i same organizatore, nije bilo šanse da ne ponove cijelu priču.

Ispraćamo još jedno ljeto i dočekujemo jesen na Puntamici u novom izdanju Zadar Street Food Festivala koji će se održati 24. rujna do 3. listopada.

Od početka je festival bio zamišljen kao događanje koje će Zadranima, ali i svim gostima u našoj županiji, pružiti nova gastronomska iskustva i biti sadržaj u ovom razdoblju kada se puno toga ne događa.

Na sreću, ove godine će uz naše sugrađane i domaće goste, na festivalu uživati i puno veći broj stranih gostiju.

Nastavlja se s još boljom i inovativnijom street food ponudom.

Pripremat će je već od prošle godine poznati: Hedonist, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bara, Delimaris Fish & chips, Salsa Rossa, Burgers & more, a pojačali smo se sa PICNIC mingle &  fun i La Riseria koja će pripremati poznate talijanske specijalitete.

Nakon dobre hrane žeđ ćemo gasiti uz Staropramen pivo, Coca colu, vrhunska lokalna vina koja će prezentirati Zadar wine festival i koktele i druga pića iz Bamboo bara.

Festival će biti otvoren radnim danom od 16 do 24, a subotu i nedjelju od 11 do 24. Održavat će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a ulaz je besplatan!

Antena Zadar daruje vam 12 kupona (6×2).

Od danas preko portala dijelimo ih 6 (3×2). Ispod objave na Facebooku tagirajte koga vodite, podijelite objavu na javno i pričekajte četvrtak kada objavljujemo imena sretnih dobitnika!

Svakako budite i uz program našeg radija, jer u četvrtak nakon 10 sati dijelimo još 6 karata za ukusnu spizu i zabavu na festivalu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...