Antena Zadar vodi vas na koncerte Urbana i Gorana Bare! Oprostite se s ljetom u Hali Šibenik

Koncerti ovogodišnjih glazbenih projekata Kulturaljka 2021 i Regius Mini Break #2 održat će se 17. i 18. rujna 2021. na lokaciji Hala Šibenik.

Dvodnevni glazbeni program imena Vikend Muzika tako, u petak 17.9. u sklopu projekta Kulturaljka 2021. donosi nastup benda Urban&4, a u subotu 18.9. u sklopu projekta Regius Mini Break #2 nastupaju Goran Bare&Majke.

Radi se o tradicionalnim šibenskim glazbenim projektima kojima je ovo jedanaesta godina održavanja u nizu. Zbog restrikcija usred pandemije bolesti COVID-19 i ove godine oba su projekta prebačena iz svojih originalnih datuma u novi rujanski termin.

– Ovo je druga godina za redom da u nemogućim uvjetima ipak uspijevamo održati naša dva najveća godišnja projekta živima. Kulturaljka je trebala biti na proljeće, a Regius je trebao otvoriti treću sezonu Martinske, ali zbog već dobro poznatih razloga, prebacili smo termine za rujan i spojili u jedan vikend. Taj koncept se pokazao sjajnim prošle godine, kad smo isto tako krajem rujna u Hali Šibenik napravili završetak glazbene sezone za pamćenje. Nastupi Urbana i Bare i ove godine na najbolji mogući način zatvorit će ljetnu koncertu sezonu u Šibeniku – najavljuje Igor Bergam ispred PARK organizacije.

Podsjetimo, Hala Šibenik od prošle godine funkcionira kao novi gradski koncertni prostor.

Inače radi se o bivšoj garaži za vojna vozila koja nije bila u funkciji od 90-ih a nalazi se na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova na samom rubu Šibenika. Intervencijom PARK-a ta derutna ali itekako potentna lokacija pretvorena je u pravu koncertu dvoranu u kojoj su prošle godine nastupali Let 3, TBF i Daleka Obala.

Povoljne i ograničene ulaznice u pretprodaji za oba dana koncerta po cijeni od 150 kuna u prodaji su na Entrio online sustavu i Entrio prodajnim mjestima kao i u šibenskim caffe barovima Baldekin, Bono i Azimut.

Na ulazu će se prodavati samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 100 kuna. Valjane COVID potvrde osiguravaju ulaz na koncert, a brzo antigensko testiranje bit će organizirano na samoj lokaciji, poručuju organizatori.

Vikend Muzika organizira se u suradnji između šibenske PARK organizacije i glazbene medijske platforme muzika.hr.

Antena Zadar preko portala dijeli 6 ulaznica (3×2). Tagirajte ispod članka osobu koju vodite, podijelite objavu na javno i napišite dan za koji želite ulaznice (petak – Urban&4, subota Goran Bare&Majke).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...