Automehaničarska radionica škole protezat će se na 300 metara četvornih, imat će i kabinet za robotiku

Svečano obilježavanje početka izgradnje automehatroničarske radionice u dvorištu Strukovne škole Vice Vlatkovića Zadar zakazano je u ponedjeljak, 13. rujna.

Otvorenju radova nazočit će, među ostalim, župan Zadarske županije Božidar Longin, gradonačelnik Zadra Branko Dukić, ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije Marina Dujmović Vuković te suradnici.

Radovi na izgradnji objekta vrijedni su 4.410.414,14  kuna s PDV-om.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a projekt se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Zadarska županija sufinancirala je projekt sa 267.746,64 kuna, koliko je iznosila razlika između inicijalne ponuđene cijene (s PDV-om) i procijenjene vrijednosti infrastrukturnih radova u projektnoj prijavi.

Predviđeni rok završetka je 18 mjeseci, a radove izvodi građevinska tvrtka „Constructa Terra“ prema arhitektonskom rješenju projektanta Bogdana Marova.

Buduća radionica veličine je 300 metara četvornih, u prizemlju će biti radionice za servisiranje motornih vozila i učionice za nastavu, dok će na katu biti kabinet za automehatroniku i robotiku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...