“Emocije mi se još nisu slegle, to je najviša stepenica”; Vanja Tokić postala europska prvakinja u bodybuildingu

Zadranka Vanja Tokić (41) postigla je sjajan uspjeh osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju na Prvenstvu Europe u bodybuildingu u kategoriji PRO Division koje se održalo u Mostaru. Vanja je u konkurenciji od preko stotinu natjecatelja bila superiorna, a konkurentice su joj bile predstavnice Italije, Mađarske, Poljske, Slovačke, Rumunjske, Izraela i Moldavije. Inače, Tokić je jedina žena u Zadarskoj županiji, a tek jedna od nekoliko u cijeloj Hrvatskoj, koja je ušla u Pro Division i postala vlasnica Pro Card zlatne ulaznice za profesionalno bavljenje bodybuildingom, te najviše stepenice u ovom sportu, Vanju, koju trenira njezin otac Zoran, presretna je nakon trijumfa u Mostaru.

-Nastupila sam u profesionalnoj kategoriji Pro Top modela, ovo za mene znači jako puno, za manje od godina dana od mogućnosti da uopće mogu nastupiti među profesionalcima, uzela sam zlato. To je najviša stepenica u bodybuildingu, nema više stepenice od toga. Emocije mi se još nisu slegle. Očekuje me sad natjecanje Universum, 25. rujna u Mađarskoj, to je kombinacija europskog i svjetskog bodybuildinga.

Natjecanja itekako znaju iscrpiti bodybuildere, nakon zahtjevnih nastupa pored tako jake konkurencije.

– Što se tiče mojih kilograma, izgubila sam malo na težini, trenutno sam na 50 kg, ali sigurna sam da ću vratiti koji kilogram, s obzirom da sam sebi sinoć dozvolila večeru, završila je umorna, ali prije svega presretna Vanja Tokić te zahvaljuje prije svega svojoj obitelji na podršci,  svim prijateljima, sponzorima, Gradu Zadru, Porta dizajnu d.o.o., Rent’ a Car-u  Avia,  Hair for life-u, svim medijima koji su joj  pružili ogromnu podršku i dali dodatnu motivaciju. Također zahvaljuje  Lariju Peruscu predsjedniku IBFF Hrvatka i Dušku Mađareviću ispred  IBFF federacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...