Gordon Ramsay rekao nešto od čega se Dalmatincima diže kosa na glavi, u raspravu se uključile i ambasade!

Američki pisac i profesor koji živi u Hrvatskoj Cody McClain Brown zapalio je Twitter nakon što je na šaljivi način kritizirao poznatog kuhara Gordona Ramsaya, a u raspravu su se uključile i irska i britanska ambasada.

– Gordan Ramsay Jadransko more nazvao je ”vodom” i skoro smo morali promijeniti program, napisao je hrvatski zet, prenosi Večernji list.

”Tipičan kontinentalni slip”, ”Ako je voda – popij je” i ”Bez ikakvog poštovanja”, bili su samo neki od komentara na ovaj tvit, a ubrzo su se uključile i irska i britanska ambasada.

”Cody, na ovo ćemo upozoriti naše prijatelje iz britanske ambasade. Razgovarat će s gospodinom Ramsayem i pomoći da se što prije poprave bilateralni odnosi”, napisala je irska ambasada u Hrvatskoj, a nadovezala se britanska:

”Doista je potrebna hitna akcija! Za gospodina Ramsaya pripremljen je odgovarajući brifing”, napisali su s dodatkom #MORE.

Cody je odgovorio na ove twitove te kazao kako ”nije to baš on smatrao spornim” te zahvalio i napisao da uživa u njegovim serijalima i da ih može nastaviti gledati ”bez problema”.

”Ne pitamo za detalje. Pa makar to bila #punica! #morenijevoda”, napisala je britanska ambasada.

Inače, epizoda serijala Uncharted prikazivala se na programu National Geographica. Gordon Ramsay proveo je neko vrijeme u Istri i nahvalio hrvatske tartufe i maslinovo ulje koje smatra boljima od španjolskog i talijanskog.

– Svi su mi rekli da je Hrvatska kao Italija, ali kad sam bio tamo, nisam morao loviti ribe na brodiću nešto većem od kade – našalio se Ramsay u epizodi koju je snimio s hrvatskim kuharom Davidom Skokom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...