Kladionica SuperSport je novi sponzor HNK Zadar, Jaklin: “Nogomet je jedan veliki biznis i tu se vrti veliki novac”

Nogometaši HNK Zadar odlično su otvorili novu sezonu u Trećoj HNL-jug domaćom pobjedom protiv Uranije, međutim još je jedna sjajna vijest stigla na Stanove. O čemu se radi otkrio nam je Krešimir Jaklin tajnik kluba.

– Dobili smo novog sponzora, radi se o kladionici SuperSport. Oni su u nama prepoznali jedan projekt, kao jedan novi klub koji ih može predstavljati u pravom svjetlu. SuperSport će nam biti velika podrška u budućnosti, zadovoljan je Jaklin.

Uistinu radi se moćnom sponzoru koji posluje dugi niz godina.

– Sigurno, pogledajte samo u 1.HNL, kladionice podržavaju dosta klubova. Ovo je za nas stvarno velika stvar, svi naši igrači i cijela naša radna zajednica shvaćaju da svi ljudi koji vode klub, rade sve kako bi HNK Zadru osigurali sigurnu budućnost. Nogomet je, to vidite i sami u našoj 1.HNL, jedan veliki biznis i tu se vrti veliki novac. Kladionice same tvrde kako žive od toga, dobra stvar u svemu tome je da oni sav taj novac vraćaju opet natrag i podržavaju rad samih klubova, završio je tajnik HNK Zadar Krešimir Jaklin.

Kako smo uspjeli doznati, ugovor s kladionicom SuperSport potpisan je na godinu dana, a radi se o preko 150 tisuća kuna pomoći HNK Zadru, u sponzorstvu, opremi i donacijama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...