Kreću radovi na sjevernom parkiralištu; ŠC Višnjik moli sve vlasnike vozila da ih do petka uklone

Športski centar Višnjik informira sve svoje korisnike i posjetitelje da od petka, 1. listopada 2021. godine do završetka planiranoga zahvata na sjevernom parkiralištu (kojemu se pristupa iz Splitske ulice) na jednom dijelu površine neće biti moguće parkirati vozila. Ujedno ŠC Višnjik moli sve vlasnike trenutačno parkiranih vozila da ih do petka, 1. listopada 2021. uklone da bi se prostor mogao pripremiti za predstojeći zahvat širenja asfaltne površine.

U vrijeme radova bit će postavljeni oznake i odgovarajuća signalizacija.

Također, ŠC Višnjik će od petka, 1. listopada 2021. početi sanaciju neasfaltirane parkirališne površine i pripadajućega pristupa u neposrednoj blizini glavnog terena u teniskom kompleksu. Do završetka radova parkiranje u navedenom prostoru neće biti moguće.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...