Kup Krešimir Ćosić; Košarkaši Diadore imaju novi izazov, protivnici su im mladi igrači KK Zadra

Nakon pobjede nad Amforom iz Makarske, košarkaši Diadore kao novi izazov pred sobom će imati momčad Jazina koju i ove sezone čine mladi igrači KK Zadra.

Uz veliku većinu osvajača juniorskog Prvenstva Hrvatske, momci ‘Žute podmornice’ na Bilom Brigu pokušati će pomrsiti planove Diadore na putu do ponavljanja uspjeha od lani i preklani.

Da u susret kao blagi favoriti ulaze ‘gosti’ koji su prošle sezone igrali doigravanje Prve muške lige, potvrdio je i bitan faktor ‘Entuzijasta’ u novoj sezoni i voditelj omladinskog pogona Toni Vidaić:

‘Imamo veliki respect za ekipu Jazina, koju čine većinom igrači koji su prije četiri-pet mjeseci bili juniorski prvaci Hrvatske. U ovom trenutku svakako su spremnija ekipa od nas, ali vjerujem da dobrom napadačkom igrom kao protiv Amfore i ispravljanjem obrambenih grešaka, možemo očekivati još koje kolo Krešinog Kupa na Bilom Brigu!’ – zaključio je mladi centar sastava Davida Zubčića.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 18.09. u dvorani OŠ Zadarski otoci, prva lopta biti će podbačena u 20:45.

I ova utakmica odigrati će se bez prisustva gledatelja, dok će prijenos susreta biti omogućen putem YouTube kanala KK Diadore.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...