Perinčić završio u samoizolaciji: “Čekam rezultate PCR testa, udaljio sam se od momčadi iz predostrožnosti”

Nakon što je trener košarkaša Zadra Ivan Perinčić morao u samoizolaciju zbog kontakta sa zaraženom osobom, zadarski stručnjak nam je pojasnio kako stoje stvari oko njegova povratka na klupu.

– Udaljio sam se od momčadi iz predostrožnosti, napravio sam tri brza testa, danas sam uradio i PCR test, nadam se da će biti negativan jer nemam nikakvih simptoma. Bio sam na otvorenom prostoru, ali ne i u neposrednoj blizini te osobe, jasan je Perinčić.

Zadar je izgubio od belgijskog Oostendea dvije utakmice koje su Ivanu pokazale na čemu njegova momčad još treba raditi.

– Sve mi je jasno na čemu treba raditi, i što popraviti do početka nove sezone. Ovo uopće nije nerealna slika, Oostende je u prednosti jer je ranije krenuo s pripremama, nekih desetak dana prije su krenuli, ovaj poraz od njih je potpuno očekivan. Sutra krećemo u Poreč gdje ćemo odigrati dvije utakmice, prva je već 5. rujna protiv Škrljeva, potom 8. rujna igramo s ruskim Enisejom. Kažem, idemo ispraviti sve što nije bilo dobro, imali smo do sada četrnaest dana priprema, od čega smo samo tjedan dana radili košarkaške elemente, optimistično je završio  Ivan Perinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...